Priprava na ogled nepremičnine

Če tako želite, lahko prvi ogled lokacije nepremičnine izvajate samostojno, TUKAJ.

Pred urejanjem vodenega termina se za ogled soseske predlaga najprej Vaš samostojni ogled, TUKAJ.

Vodeni ogled nepremičnine in lokacije bomo izvajali tudi glede na časovne možnosti in dosegljivost lastnika.

Kdaj utegnete za vodeni ogled ? Bodite prisotni na ogledu vsi skupaj, torej Vi in Vaši hkrati že na prvem ogledu.Če boste želeli, za Vas po ogledu na podlagi potrdila o ogledu in dotičnega Vašega soglasja ter seveda v primeru Vašega zanimanja za dodatne informacije o ponudbi za Vas Email pošljemo tudi tlorisni načrt.

Če je po Vašem mnenju za dotično stanovanje oz. za objekt le-to potrebno, za Vas brezplačno svetujemo tudi možnosti prenove. Za Vas na podlagi Vašega soglasja ter interesa brez obveznosti urejamo tudi idejne skice možnosti opremljanja, ipd.

Za nakup Nepremičnine bomo za Vas svetovali celovito. V kolikor želite ali/in če boste v nadaljevanju postopka urejanja storitev svetovanja našo dotično pomoč potrebovali, bomo za Vas skladno Vašim možnostim in skladno Vaši kreditni sposobnosti in boniteti za Vas iskali tudi najbolj ugodno ponudbo financiranja nakupa (aranžma bančnega kredita).

Izvajamo svetovanje ogleda lokacije brez obveznosti za iskalce in sicer skladno Zakonu o nepremičninskem posredovanju Republike Slovenije, potemtakem posredujemo za promet z nepremičnino tudi na podlagi opravljenega strokovnega izpita in pridobljene licence Ministrstva za okolje in prostor. Poklicna odgovornost naših svetovalcev-profesionalcev je skladno predpisom pri zavarovalnici ustrezno tudi zavarovana.

Za svetovanje brez obveznosti ste vabljeni, da brez stroškov za Vas pokličete ali Vaša pričakovanja sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Vaše sporočilo iskanja/povpraševanja naj poleg osnovnega opisa iskane nepremičnine ter Vaših želja in Vaših pričakovanj po možnosti vsebuje tudi oznako/šifro ponudbe ali/in Url povezavo do oglaševane ponudbe za katero želite prejeti dodatne informacije.

Vabimo Vas, da brez obveznosti za Vas potemtakem torej brez plačla in brez stroškov sledite dnevnim informacijam o novih možnostih nakupa nepremičnin v Ljubljani in okolici tudi na povezavi Http://Twitter.com/Stanovanja (v izdelavi).

Dobrodošli, za nasvet brez obveznosti kadarkoli pokličite ali napišite. Informacije o dejanski lokaciji nepremičnine v naravi boste brez obveznosti prejeli pri pooblaščenem svetovalcu ali v postopku priprave na ogled, TUKAJ.

Za nakup stanovanja, hiše, zemljišča ter za promet z nepremičnino za Vas in za Vaše svetujemo ter urejamo varno in celovito. V primerih, ko lastniki ne želijo oglaševanja fotografij, so fotografije ali/in animacija v primerih ekskluzivnega nudenja simboličnega pomena, vsekakor se za Vašo presojo in za Vaše kakovostno odločanje predvsem predlaga tudi ogled nepremičnine na dejanski lokaciji v naravi.

Vaše povpraševanje po svetovanju za nakup bo obravnavano prijazno in strokovno !